Sposób przygotowania

Marchewkę ugotować w osolonej wodzie, obrać i pokroić w słupki. Jajka ugotowane na twardo pokroić w kostkę. Jabłka i cebulę posiekać. Czosnek posiekać i utrzeć z solą, dodać troszkę majonezu. Brukselkę ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem odrobiny cukru, odcedzić i ostudzić. Majonez połączyć z musztardą. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, doprawić do smaku i posypać posiekanym tymiankiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    musz? tak? zrobi?
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna kolacyjka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    z brukselką jeszcze nie jadłam
  • 1
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    inna odmiana sałatki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smakowita
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna tradycja
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    tradycyjna najlepsza :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !