Sposób przygotowania

Do zsiadłego mleka dodać czosnek przeciśnięty przez praskę. Wymieszać. Botwinkę posiekać, gotować 7 minut w osolonym wrzątku. Ogórka i rzodkiewkę zetrzeć na grubych oczkach. Razem z botwinką dodać do mleka. Przyprawić solą i pieprzem. Schłodzić. Podawać z posiekanym jajkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ulubiony
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    fajny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super na upalne dni:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszny chłodnik, ale trzeba na taki czekać do sezonu na botwinkę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię taki chłodnik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !