Sposób przygotowania

Cebulę posiekać, pieczarki pokroić. Olej rozgrzać, zeszklić na nim cebulę, dodać pieczarki, smażyć razem kilka minut. Sos grzybowy przyrządzić wg przepisu na opakowaniu. Zalać pieczarki. Dusić razem kilka minut ciągle mieszając. Doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszny dodatek do obiadu
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    uwielbiam taki sosik
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    uwielbiam taki sosik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    pycha sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Magda24

    dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pachnący sosik.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię sosy grzybowe.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !