Sposób przygotowania

Na bulionie rosołowym ugotować orkisz, aż będzie miękki. Buraki ugotować, a następnie wydrążyć i skropić sokiem z cytryny. Śmietanę połączyć z orkiszem i pokrojonym drobno serem, doprawić solą i ostrą papryką, po czym wypełnić farszem buraki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anula250

    super :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    bardzo ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawe.....
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    to taka zimna przystawka ,fajne ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawe jak takie danie smakuje
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne buraczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !