Sposób przygotowania

Do miski wlać ocet, olej ryżowy, dodać mielony imbir, przeciśnięty przez praskę czosnek, sól, pieprz i przyprawę kucharek, wymieszać. Umyte mięso posmarować marynatą i pozostawić w lodówce na 1 godzinę. Następnie ułożyć w brytfannie, skropić oliwą, włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec w temp 190 stopni około 1 godziny, skrapiając co jakiś czas odrobiną wody.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wyglądają znakomicie:)
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    jak ja lubie takie obiadki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale smakowity obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewaaa

    Ja ostatnio coraz częściej dodaję imbir do potraw drobiowych, kurczak z imbirem to super połączenie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    uwielbiam imbir w potrawach
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !