Sposób przygotowania

Żeberka pokroić na kawałki, czosnek przecisnąć przez praskę. Żeberka natrzeć czosnkiem oraz przyprawą do żeberek. Odstawić na godzinę do lodówki. Po tym czasie smazyć na rozgrzanym grillu z obu stron. Na 3 minuty przed końcem żeberka posmarować miodem. Podawać z surówką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    magduś83

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    extra żeberka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musza być smaczne.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    mniam ale pyszne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszne żeberka
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wprost uwielbiam mięsko z dodatkiem miodu,pychota!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !