Sposób przygotowania

Marchew obrać i pokroić w paseczki, połączyć z kiełkami i solą. Pokrojoną drobno cebulę, podsmażyć na patelni i połączyć z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i pokrojonymi warzywami. Dusić przez kilka minut. Następnie rozwałkować ciasto francuskie, pokroić na kwadraty, nakładać łyżkę farszu, sklejać, a następnie smażyć w głębokim oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    coś nowego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajny pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    to jest bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    podoba mi się takie jedzonko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    lubię takie przekąski
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !