Sposób przygotowania

Białko ubijamy z odrobiną cukru waniliowego za pomocą miksera, a następnie dodajemy je do przesianego cukru pudru. Dalej mieszamy lukier za pomocą drewnianej łyżki aż do uzyskania jednolitej białej masy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    chętnie spróbuję
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    świetny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ssssuuupppeeerrr
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepis, który zawsze się przydaje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    malcik111

    wypróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    dobry
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajny
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny
  • 3
    original
    Opublikowano

    sara1

    zawsze mam problem z lukrem,a ten przepis wydaje się fajny,wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    przydatny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy :]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    takie przepisy zawsze się przydają :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !