Sposób przygotowania

Kurczaka pokroić na kawałki, umyć a następnie odłożyć aby wysechł. Kawałki kurczaka zasypać przyprawą do kurczaka po węgiersku i odstawić na 12 godzin do lodówki. Kurczaka smażyć na oleju przez około godzinę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    najczęściej tak robie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    szybko i smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    wyśmienity :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    extra:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    i ta chrupiaca skorka... super
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszny do ziemniaczków
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie jedzonko
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    muszę spróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszny kurczak
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczny kurczak
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajny i szybki kurczaczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !