Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy. Paprykę i cebulę kroimy w kostkę. Marchew ścieramy na grubych oczkach. Wymieszać, przełożyć do słoików. Ocet, cukier, sól, pieprz i olej zagotować, dodając ziele i liście. Zalać sałatkę. Pasteryzować 15 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    idealna nie tylko na zimę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    podoba mi się;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapewne smaczna i teraz na czasie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    idealna nie tylko na zimę
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takiej jeszcze nie robiłam.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo fajna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !