Sposób przygotowania

Kurczaka pozbawić kości, natrzeć solą, pieprzem i czosnkiem. Odstawić na noc do lodówki. Ryż ugotować w osolonej wodzie. Dodać miód, wymieszać. Dodać mleczko kokosowe, ponownie wymieszać. Owoce osączyć z zalewy, pokroić w kostkę. Dodać do ryżu, wymieszać. Doprawić. Farszem wypełnić wnętrze kurczaka. Spiąć wykałaczkami, piec ok. 2 godzin w temp. 180 stopni.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    smaczny
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawy
  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    superrrrrr
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    w takim wydaniu karczku nie jadłam, jest na pewno bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszny kurczak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !