Sposób przygotowania

Ryby obrać ze skóry, ości i posiekać. Seler obieramy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach, skrapiamy sokiem z cytryny. Pietruszkę siekamy. Majonez mieszamy z musztardą. Do ryby dajemy seler, pietruszkę oraz wymieszany majonez. Wszystko dokładnie mieszamy i ewentualnie doprawiamy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    M-W

    dobra pasta
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    taka domowa najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    oj lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo smaczna pasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo fajna ta pasta!
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    smakowicie, mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !