Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczyka i oliwek

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
oliwki czarne do smaku
pomidor 4 sztuki
oliwa do smaku
cebula czerwona 3 sztuki
feta 2 sztuki
tuńczyk w sosie własnym 2 opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczyka i oliwek

Kapustę pekińską drobno siekamy. Ser feta, pomidorki kroimy w kostkę. Cebulę w paseczki. Oliwki na pół. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą. Doprawiamy do smaku i dodajemy tuńczyka. Ponownie mieszamy. Gotową skrapiamy oliwą. Smacznego !!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 02.06.2013 19:38
Pyszna sałatka
Seba 28.04.2013 12:29
bardzo smaczna
RenataZ-et 27.04.2013 21:02
uwielbiam takie sałatki
caralajna 17.08.2012 08:41
pycha, lubię takie sałatki
Kate131 09.02.2012 09:28
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak