Sposób przygotowania

sprawioną rybę bez głowy umyć i posolić.Cytrynę pokroić w plastry,koperek ,mały pęczek pokroić.Rybę nafaszerować plasterkami cytryny i koperkiem.Zawinąć w posmarowaną olejem folię do pieczenia ,odłożyć na jakiś czas do lodówki ,potem piec w piekarniku około 30 minut.Cebulę drobno pokroić ,podsmażyć na maśle,dodać odrobinę wody i kremówkę.Rybę podawać z sosem i pieczonymi ziemniaczkami

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    lubię pstrąga a to świetny przepis z jego udziałem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !