Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panga z porem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 4 płaty
por (biała część) 1 duża
sól
pieprz
mąka krupczatka
masło
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: panga z porem

Filety oprószyć solą i pieprzem, obtoczyć w krupczatce i usmażyć na oleju z obu stron. Pora pokroić w krążki i udusić na maśle do miękkości przyprawić solą i pieprzem. Na usmażoną rybę położyć warstwę pory, podawać z ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 21.01.2012 10:42
extra
alaaa 18.01.2012 19:00
bardzo pomysłowe
kuklik 18.01.2012 10:28
trzeba wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak