Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Fasolkę moczymy przez całą noc. Następnie dajemy do garnka, wlewamy wodę, dajemy kostkę, cebulkę oraz przyprawy i gotujemy na wolnym aż do miękkości.


Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mmmm, pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    dawno nie robiłam a bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo lubię ale ostatnio rzadko robię.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zbigniew1975

    uwielbiam zawsze robię większą ilość starcza na kilka dni
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    dobra fasolka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !