Składniki:
kapusta pekińska | 0,5 |
udo indycze bez kości | 0,6 kg |
papryka czerwona | 1 |
ogórek świeży | 1 |
ogórki konserwowe | 6 |
pora (biała część) | 0,5 |
gyros | |
majonez | 1 łyżka |
śmietana | 1 łyżka |
musztarda | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku |
kapusta pekińska | 0,5 |
udo indycze bez kości | 0,6 kg |
papryka czerwona | 1 |
ogórek świeży | 1 |
ogórki konserwowe | 6 |
pora (biała część) | 0,5 |
gyros | |
majonez | 1 łyżka |
śmietana | 1 łyżka |
musztarda | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: