Sposób przygotowania

Na rozgrzanym oleju podsmażyć posiekany czosnek. Dodać pietruszkę, przecier pomidorowy i kapary. Doprawić do smaku oregano, sola i pieprzem. Przykryć i dusić 10 minut. Filety skropić sokiem z cytryny, oprószyć sola, pieprzem, papryka i bazylia. Z jednej strony posmarować wcześniej odłożonym czosnkiem i pietruszka, zwinąć, spiąć wykałaczkami. Włożyć do sosu, dusić 15 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    fajne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł na rybe
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    uwielbiam ryb?
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    wyśmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    świetny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna propozycja
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!!!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajny przepis :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    smaczny rulonik
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna rybka :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo smaczna ta rybka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Podoba mi się ten przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawe smaki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !