Sposób przygotowania

Jagody obieramy i myjemy. Wrzucamy do garnka i zasypujemy cukrem. Ciągle mieszając gotujemy ok 6-7 min. Dosypujemy wiórki kokosowe i dalej mieszamy gotując na małym ogniu ok minuty. Gotowe jagody przekładamy do litrowego słoika, zakręcamy i odkładamy w ciemne miejsce, oraz przykrywamy koce. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo ciekawy przepis, muszę kiedyś wypróbować.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    interesujący przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    z pewnością pyszne
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zapewne pyszne warto by spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ale pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    ciekawe smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    takiej nie robiłam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !