Składniki:
mąka tortowa | 2 szklanki |
żółtko jajek | 5 sztuka |
śmietana kwaśna,gęsta | 3 łyżki |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
sól do smaku | 1 szczypta |
olej do smażenia | 1/2 litra |
cukier puder | 1/3 szklanki |
mąka tortowa | 2 szklanki |
żółtko jajek | 5 sztuka |
śmietana kwaśna,gęsta | 3 łyżki |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
sól do smaku | 1 szczypta |
olej do smażenia | 1/2 litra |
cukier puder | 1/3 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: