Sposób przygotowania

Twaróg przekładamy do miseczki i rozgniatamy go dokładnie widelcem. Twaróg można również zemleć przez maszynkę, lecz widelcem będzie szybciej. Do tak przygotowanego twarogu dodajemy 3 łyżki stołowe cukru pudru, następnie wlewamy 150 ml śmietany 30% oraz wsypujemy łyżeczkę cukru waniliowego. Wszystkie składniki należy dokładnie wymieszać. Tak przygotowany twarożek nadaje się na każde śniadanko. Wierz twarożku posypujemy drobno zmielonym cynamonem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    twarożek na słodko jest ok :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    roboking

    Na śniadanko w sam raz.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    lubię;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    a ja uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !