Sposób przygotowania

Sałatę lodową należy dokładnie umyć pod bieżącą wodą, następnie odwirować w suszarce do sałaty i porwać ją na kawałki. Następnie paprykę dokładnie myjemy, pozbywamy się gniazda nasiennego i kroimy w paseczki. Cebulę obieramy ze skórki i kroimy w piórka. Ogórka dokładnie myjemy i kroimy w plasterki. Rzodkiewkę należy dokładnie umyć i pokroić w plasterki. Szczypiorek myjemy i drobno siekamy. Koperek dokładnie myjemy i siekamy drobno. Wszystkie składniki umieszczamy w dużej misce, doprawiamy do smaku solą, pieprzem, wlewamy 2 łyżki oleju ryżowego. Wszystko dokładnie mieszamy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    kolorowe sałatki przypominają mi o wiośnie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    roboking

    Kolorowa i zdrowa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !