Sposób przygotowania

Na początek najlepiej przygotować warzywa. Fasolkę i pieczarki oczyszczamy , myjemy i kroimy. Kukurydzę odsączamy z zalewy , mrożonkę przelewamy zimna wodą i osuszamy.
Pierś z kurczaczka myjemy i kroimy w cienkie paseczki. Na patelni rozgrzewamy 3 łyżki oleju ,dodajemy dodajemy drobno pokrojony czosnek oraz kurczak . Smażymy na złoty kolor , często mieszając Doprawiamy sola i pieprzem . W rondlu rozgrzewamy pozostały olej wrzucamy pieczarki , smażymy przez chwilę na silnym ogniu , a następnie dodajemy pozostałe warzywa i koncentrat pomidorowy przyprawy do drobiu i dusimy pod przykryciem około 15 min .Następnie dodajemy mięso i gotujemy jeszcze 10 min

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    trafiony przepis w mój gust,napewno skorzystam:-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    fajne =)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super obiad
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !