Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pirogów ruskich

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 1/2 kg
ser biały 1/2 kg
cebulka 1 szt.
tłuszcz do smażenia
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pirogów ruskich

Ziemniaki ugotować, następnie ostudzić i zmielić na maszynce do mięsa razem z serem białym. Cebulkę pokroić w kostkę i zrumienić na tłuszczu. Zrumienioną cebulkę dodać do ziemniaków i sera i wszystko razem wymieszać. Całość doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

JaPaqc 17.07.2012 21:46
uwielbiam ruskie
KasiaK90 22.02.2012 16:14
super
MAR3STA 27.01.2012 10:33
smaczny
darus 25.01.2012 20:17
uwielbiam
jasiek 19.01.2012 11:21
moje ulubione pierogi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak