Sposób przygotowania

mięso kroimy w paski obsypujemy przyprawą i smażymy. Fasolkę kroimy na mniejsze kawałki, paprykę, ogórek w kostkę, śliwki też w paski. Oliwę mieszamy z sokiem i dodajemy soli i pieprzu. Mieszamy warzywa, odsączoną kukurydzę, polewamy sosem i odstawiamy na godzinę do lodówki aby się przegryzło.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajna... wypróbuje na pewno...:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    taką sałatką można się najeść do syta.
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawy mix
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubię salatki
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciekawe po??czenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dorrota

    wow, fajna sałatka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !