Sposób przygotowania

Zagotować wodę z cukirem, ostudzić. Po ostudzeniu wlać do miski, dodać 50g wiórków kokosowych, miękkie masło, mleko w proszku i bardzo drobno pokruszone krakersy. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.. Masę odstawić do lodówki na około 30 minut, by lekko stwardniała.

W tym czasie sparzyć migdały wrzątkiem i obrać ze skórek.

Z masy formować kulki wielkości rafaello wkładając do środka każdej z nich migdała. Przygotowane kulki obtaczać w kokosie. Ułożyć dekoracyjnie do pudełek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    uwielbiam rafaello:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    ja też...:) chociaż domowe to nie to samo co oryginalne...;P
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smakowicte
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !