Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mięso kroimy w kostkę, podsmażamy na 2 łyżkach oleju. Zalewamy wodą, gotujemy z dodatkiem kostki rosołowej.


Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszniutkie danie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    moja ulubiona zupa mięsna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    dawno nie robiłam a bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Inny niż ja robię, ale może nawet smaczniejszy ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    robię bardzo podobnie,pyszny:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczny.
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    smaczny
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    super smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !