Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Golonka i nóżki zalać wodą, zagotować. Wyjąć szumowiny, dodać obrane warzywa oraz liście laurowe, ziele angielskie oraz kostkę rosołową. Gotować aż mięsko będzie zupełnie miękkie, jedynie w trakcie gotowania wyjąć półtwardą marchewkę. Mięso powyjmować, doprawić do smaku. Dodać rozpuszczoną żelatynę.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Apetycznie wygląda.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszna, bardzo często robię taką galaretę. Smakuje każdemu, zwłaszcza z dodatkiem soku z cytryny.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna,też ją lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna galareta,bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    najlepsza z golonki,pycha :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    apetycznie zrobiona
  • 2
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smaczna mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    florka

    bardzo dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    kusząco wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !