Sposób przygotowania

Umyte pieczarki włożyć na kilka minut do wrzącej osolonej wody, wyjąć łyżką cedzakową, przepłukać zimną wodą, odciąć nóżki. Słonecznik uprażyć na suchej patelni. Ser twarogowy rozetrzeć ze śmietaną i musztardą. Dodać posiekane nóżki z pieczarek, szczypiorek, utarte na grubej tarce jabłko, słonecznik, drobno pokrojoną paprykę, przyprawić solą i pieprzem, wymieszać. Osuszone pieczarki posmarować oliwą wymieszaną z sokiem z cytryny, napełniać przygotowanym farszem, posypać żółtym serem.

Komentarze

  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !