Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Każdy płat ciasta podzielić na 6 kwadratów. Owoce umyć, podzielić na ćwiartki (można przedtem obrać je ze skórki). Na każdym kwadracie układać ćwiartkę brzoskwini.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    W awaryjnych i nie tylko, sytuacjach ciasto francuskie świetnie się sprawdza.
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne ciasteczka na szybko
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam ciasto francuskie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne, podobają mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !