Sposób przygotowania

Kapustę drobno szatkujemy. Pomidor oraz ogórek kiszony kroimy w kostkę. Składniki łączymy. Polewamy sosem zrobionym z zmieszanego octu balsamicznego z olejem. Posypujemy jeszcze natką pietruszki i mieszamy. Gotowe.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    też taką robię, jest świetna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Brakowało mi wczoraj takiej suróweczki... :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    uwielbiam takie sałatłki
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    uwielbiam sałatki, a zwłaszcza z pekińską
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    hm,ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    szybkie i smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    b. smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !