Sposób przygotowania

Od pieczarek oddzielić nóżki i pokroić je w kostkę, a następnie podsmażyć na patelni wraz z drobno pokrojoną cebulą. Doprawić solą i pieprzem. Następnie połączyć z białkiem ubitym na sztywno i startym serem. Kapelusze pieczarek napełnić farszem, po czym zapiec w piekarniku przez 15 minut w temperaturze 200 C.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię pieczarki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    dawno takich nie robiłam i narobiłaś mi takiego smaka, że w najbliższych dniach je zrobię, są PRZEPYSZNE :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    takich nie jadłam
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    a pomidorki do dekoracji? tak.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne :)))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !