Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASZEROWANE PIECZARKI

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 10 sztuk
pomidorki koktajlowe 5 sztuk
białko 1 sztuka
ser gouda 100 gram
sól 1 łyżeczka
cebula czerwona 1 sztuka
olej 5 łyżek
Pieprz czarny mielony Prymat 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: FASZEROWANE PIECZARKI

Od pieczarek oddzielić nóżki i pokroić je w kostkę, a następnie podsmażyć na patelni wraz z drobno pokrojoną cebulą. Doprawić solą i pieprzem. Następnie połączyć z białkiem ubitym na sztywno i startym serem. Kapelusze pieczarek napełnić farszem, po czym zapiec w piekarniku przez 15 minut w temperaturze 200 C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 06.08.2013 07:49
fajne :)))
Krystyna32 17.03.2013 07:58
bardzo lubię
IKrakowianka 22.10.2012 19:06
świetny pomysł!
IZABELA29 01.08.2012 09:06
a pomidorki do dekoracji? tak.
Kuchareczka2 20.05.2012 21:29
takich nie jadłam
kate.500 30.04.2012 10:40
pycha
Grazyna0211 19.04.2012 14:55
pyszne
RenataZ-et 11.03.2012 20:12
pomysłowe
Ewelina38 25.02.2012 21:55
dawno takich nie robiłam i narobiłaś mi takiego smaka, że w najbliższych dniach je zrobię, są PRZEPYSZNE :)
Wacław 24.02.2012 08:49
na pewno smaczne
Ada-Gaba 16.02.2012 08:28
extra
Seba 10.02.2012 09:48
pycha
zuzanna_z 03.02.2012 14:21
fajne
mela251
mela251 20.01.2012 08:03
bardzo lubię pieczarki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak