Sposób przygotowania

Masło należy rozgrzać w rondlu, a następnie dodać do niego mąkę i bardzo szybko zasmażyć. Odstawić, na chwilę aby wystygła, a następnie dolewając powoli zimnego mleka mieszać, aż powstanie jednolita masa. Masę należy zagotować i połączyć z rozrzedzonym gorącym wywarem, po czym dodać do potrawy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    potrzebny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super !!!!!!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    ja zawsze mam problem z zasmażką,zrobię wg Twojego przepisu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajna ta zasmażka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !