Sposób przygotowania

Krewetki polać koniakiem i schłodzić przez minimum godzinę. Ugotowane na twardo jajka i pomidora, pokroić na 8 części. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę. W pucharku ułożyć liść sałaty, a następnie kawałki jajka, pomidora, cebulki, posypać solą. Na wierzch ułożyć krewetki, pokryć majonezem i ułożyć na to plaster cytryny. Wstawić do lodówki na przynajmniej 2 godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    ciekawa przystawka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wykwintne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kas2

    apetycznie przyrządzone krewetki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kupiska

    smacznie to brzmi...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    smakowite
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny przepis
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    brzmi luksusowo;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha,zjadłabym
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !