Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwałkować na grubość 3 mm i pokroić na kwadraty o wymiarach 4x4 cm. Ciastka piec w piekarniku przez około 5 minut z każdej strony w temperaturze 200C. Po przestudzeniu ciasta zanurzać w roztopionej czekoladzie połączonej z amaretto, po czym wstawić do lodówki na 15 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    prosto i czekoladowo - idealnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    anula250

    świetne :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetne i dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszności :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !