Sposób przygotowania

Z mąki, masła, jednego jajka i wody zagnieść ciasto, uformować je w kulę, a następnie schłodzić w lodówce przez około 2 godziny. Ciasto rozwałkować, a następnie wyłożyć nim foremki i piec w piekarniku przez 20 minut w temperaturze 200C. Cebulę zeszklić na oleju, a surowe 2 jajka połączyć ze śmietaną, solą i pieprzem. Do babeczek nałożyć warstwę cebuli, szynki, sera, po czym zalać jajkami połączonymi ze śmietaną i piec w piekarniku w temperaturze 180C przez 15 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wow, fajne te babeczki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszą być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    Takich babeczek nie robiłam ,może tylko dlatego, że rozpieszczam rodzinkę słodkościami. Propozycja na 5 +
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    na pewno pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne babeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super babeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jak dla mnie wspaniała propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !