Sposób przygotowania

mąkę wymieszać z proszkiem z białym serem żółtkiem cukrem śmietaną margaryną zagnieść ciasto 1/3 odłożyć połączyć z rozpuszczoną czekoladą oba ciasta dać do lodówki na ok 5 godz brzoskwinie wyjąć posiekać i wymieszać z dżemem jasne ciast podzielić na dwie części jedną rozwałkować i ułożyć w formie a drugim uformować wałki i obłożyć brzegi ciasta wewnątrz rozsmarować dżemem i posypać je ciemnym ciastem startym na tarce piec ok 40 minut temp 180*c 2 brzoskwinie pokroić w plasterki lekko podgrzać i rozpuścić w nim żelatynę na cieście ułożyć trochę brzoskwiń i polać tężącą żelatyną

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !