Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w mleku. Mięso urobić z jajkiem, odciśnietą bułką oraz przyprawami. Rozsmarować na andrutach. Gdy wafle zmiękną zwinąć w roladę. Następnie zawinąć w folię spożywczą i włożyć na 2 godz do lodówki. Po tym czasie odwinąć roladę, pokroić na plasterki i smażyć na oleju.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo apetyczna i pomysłowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    bardzo lubię
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fantastyczny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !