Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta serowo-jajeczna.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól do smaku
Pieprz czarny Prymat w młynku
majonez 2 łyżka
ser gouda 15 dag
jajko ugotowane na twardo 3 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta serowo-jajeczna.

Jajka należy posiekać drobno. Ser żółty należy wrzucić do blendera i zmiksować. Do miseczki przełożyć zmiksowany ser żółty, następnie dodać posiekane wcześniej jajka, doprawić do smaku solą i pieprzem, na koniec dodać dwie płaskie łyżki stołowe majonezu, wszystko dokładnie wymieszać. Gotową pastą smarować pieczywo.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

roboking 12.03.2012 20:37
Pięknie się prezentuje.
olkaaa 02.03.2012 08:14
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak