Sposób przygotowania

Jajka ubić widelcem, dodać wodę i sól. Rozgrzać patelnię i rozpuścić masło. Wlać masę jajeczną. Smażyć bez przykrycia na dużym ogniu na złoty kolor.
Truskawki rozgnieść widelcem, dodać trochę cukru. Ubijamy śmietankę z cukrem na puszystą masę. Nakładamy na omleta.
Smaczności

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    fasola

    pyszny omlet
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    octo

    omlet na słodko pycha:0
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo apetyczny !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Karolciaf1990

    ale smaczności
  • 2
    original
    Opublikowano

    edi

    dobre, dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    pyszne śniadanie na słodko
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !