Sposób przygotowania

Odciąć końcówki chleba. Pokroić go w 4 cm kromki i ostawić na minimum 4 godziny. Wymieszać sok z pomarańczy, śmietanę kremówkę, jajka, cynamon, cukier i gałkę. Zmiksować. Dodać chleb, obracać kilka razy aż chleb wchłonie cały...:)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Fajny przepis :)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    w składnikach jest ciasto francuskie.. a w opisie chleb, trochę się pogubiłam. smaży się czy piecze czy je na surowo?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Przepraszam... Wlazła pomyłka.;(
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Przepraszam... Wlazła pomyłka.;(
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    fajny przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !