Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrami. Ucierając, dodawać po 1 jajku. Dodać mąkę z proszkiem, skórkę i sól. Ananasa osączyć, pokroić na małe kawałki, wymieszać z ciastem. Formę natłuścić i wysypać bułką tartą. Piec 30 min w 170st. Polać polewą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    pycha
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam ananasy :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smacznie sie prezentuje
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Czekoladka zaszalała ,ananasa pokrajała....ten z rozpaczy wpadł do ciasta, w piecu skonał ....no i basta!
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Misiu, jaki piękny wierszyk:) Tylko żal mi się teraz tych ananasów zrobiło;( ;)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Czekoladka zaszalała , ananasa pokrajała.... ten z tozpaczy wpadł do ciasta, w piecu skonał....no i basta! Ale nie martw się kochanie , nowy dzionek wnet nastanie i ananas się odrodzi i nam życie znów osłodzi....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    prezentuje się wyśmienicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Misiu od razu mi lepiej:):)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    lubię ciasta z owocami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !