Sposób przygotowania

Upiec biszkopt z 4 jaj. Sok, budynie, mąkę zagotować. Letni budyń wylać na biszkopt. Na wierzch poukładać delicje (2 duże paczki). Śmietanę ubić z 3 łyżkami cukru pudru, do tego wlać 2 galaretki rozpuszczone w pol litra wody. To dać na delicje. Na wierzch wylać 2 galaretki zielone.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Ja robię troszkę inaczej
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    1 sztuka soku czyli ile? Mamy opakowania po 330ml po 900ml lub 1 litr. Poza tym ciasto nie wygląda apetycznie, ta masa śmietanowa jest dziwna, z grudkami..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !