Sposób przygotowania

Oliwę wlałam na rozgrzanego woka, dodałam pokrojony w plasterki czosnek, przesmażyłam, dodałam pokrojoną w kostkę wędlinę i poszatkowaną cebulkę. Smażyłam ciągle mieszając. Wrzuciłam paprykę pokrojoną w paski, znów przemieszałam, doprawiłam do smaku. Pomidora pokroiłam na 8 części, dodałam do reszty. Dodałam wodę i koncentrat. Doprowadziłam do wrzenia.

Makaron ugotowałam w lekko osolonej wodzie, odcedziłam, przelałam zimną wodą, przerzuciłam do woka z warzywami, wszystko dobrze wymieszałam i szybko zjadłam.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !