Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos truskawkowo-borówkowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

truskawki świeże

Przepis i sposób przygotowania na: sos truskawkowo-borówkowy

Umyte, świeże (ale mogą być też mrożone) owoce miksujemy. Dodajemy cukier do smaku.
Sos idealny do gofrów, lodów cz naleśników.

Smaczności.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patrycja33 14.08.2012 23:14
aż ślinka cieknie
Dorian 05.08.2012 14:20
pycha
Marta1986 31.05.2012 14:54
pycha
Lidia6 07.04.2012 18:43
super
luki1984 23.01.2012 22:03
pychotka
RenataZ-et 17.01.2012 17:05
pyszny sos do deserów
Ewa104 16.01.2012 17:28
I znów zdjęcie owoców zamiast zdjęcia rzekomego sosu.Choć to raczej zmiksowane z cukrem owoce a nie sos.Nie mówię,że nie jest smaczny.Ale w ten sposób można nabijać sobie punkty do woli.Pokazać kolejno wszystkie owoce i napisać,że zrobiło się z nich sos.
paula99926 16.01.2012 12:37
jeśli z mrożonych owoców to dość rzadki, jeśli świeżych-to taki mus wychodzi :)
treonina 16.01.2012 11:39
mmm pycha! a jak z konsystencją tego?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak