Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szybka zupa kurkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

porcja rosołowa 1
kostka grzybowa 2
ziele angielskie 3
zupa 1 kurkowa

Przepis i sposób przygotowania na: Szybka zupa kurkowa

Porcję rosołowa zalewam wodą i gotuję. Dodaję kostki grzybowe oraz ziele angielskie. Gdy mięso będzie miękkie w odlanym i ostudzonym wywarze rozrabiam zupę kurkową. Dodaję do garnka i mieszam. Gotuję jeszcze 5 minut i gotowe. Taką zupą zalewam ugotowany makaron. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczka2 15.11.2012 17:55
rewelacyjna zupka
ALAGOR 28.09.2012 16:11
swietne!
artur7 20.07.2012 11:06
lubię ten smak
Marzena34 01.05.2012 18:26
mniam
Marzena34 01.05.2012 18:26
mniam
Emiliozo 06.03.2012 07:44
Treonino czasami się lubi to co się ma :) jakbym miała okazję z chęcią bym zamieniła
Ewelina47 03.03.2012 17:01
wygląda pysznie
treonina 16.01.2012 11:42
lepiej byłoby zamienić kurki z torebki na kurki prawdziwe! jakoś nie mam zaufania do zup w torebkach... same konserwanty
gottrina 16.01.2012 10:51
lubie taka zupkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak