Sposób przygotowania

Ciasto francuskie gotowe lekko rozwałkowujemy . Gotujemy budyń . Z 1/2 litra odlewamy pół szklanki i rozrabiamy te mleko z proszkiem budyniu .Mleko zagotowujemy z 2 łyzkami cukru ,gdy mleko zagotuje się wlewamy budyń i mieszamy .Budyń studzimy . Z ciasta francuskiego wykrawamy kwadraty na kazdy kwadrat nakładamy budyń podwijamy lekko dwa rogi .Pieczemy ok 20 min w 200 stopniach .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Zimne pruszymy cukrem pudrem
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ale narobiłaś mi smaka
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    pycha! spróbuję zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    pyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !