Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Razowy na ciepło z tuńczykiem i groszkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makron razowy 1 szkl
tuńczyk kawałki w oleju 1/2 szt
groszek konserwowy 1/2 szt
ogórek 1/2 szt
natka pietruszki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Razowy na ciepło z tuńczykiem i groszkiem

Makaron gotujemy w osolonej wodzie .Odcedzamy do ciepłego makaronu dodajemy lekko odsączonego tuńczyk a. Dodajemy odsączony groszek i pokrojonego ogórka .Mieszamy podajemy na ciepło doprawione pieprzem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 16.01.2012 06:51
Podajemy na ciepło

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak