Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Karczochy myjemy, odcinamy łodygę tak, żeby dało się je postawić, ucinamy też ostrym nożem mniej więcej 1/3 wysokości od góry. Odrywamy zdrewniałe liście z wierzchu.


Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    przyznam szczerze, że karczocha nigdy nie jadłam, ale wygląda smacznie
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    to samo właśnie chciałam napisać, pięknie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jakby ktoś nie widział co zrobić z karczochem. To już wie :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    biatriss

    super!!! naprawde rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !